21 d’oct. 2013

EXCLUSIVITAT EN DOMÒTICAJuntament amb el Sergi de Tilagrafics (http://tilagrafics.wordpress.com/) hem redissenyat la web de l'estudi de domòtica DinamicLab. El resultat el teniu aquí: www.dinamiclab.com.es.

Hem volgut crear una web atractiva visualment que ajudi a transmetre el posicionament de l'empresa com a opció de qualitat per a projectes exclusius. Més enllà d'això, la nostra tasca ha consistit en expressar les amplíssimes possibilitats que ens ofereix la firma a l'hora de crear soluciones úniques i totalment a mida.

Un dels temes claus en aquest projecte ha estat la necessitat del client de tenir una web indexable en buscadors ja que ateriorment partien d'un format Flash. Per fer-ho, hem utilitzar Wordpress, una opció que els clients ens demanen i estem utilitzant cada vegada més.


2 comentaris:

  1. Bones Axel! Dos detallets: l'enllaç no s'obre en una nova pestanya (des d'aquesta web) i "dkjfakdsjflñkadsjfñklsadjfñlkasdjfklñ" ;)

    ResponElimina
  2. Hola Alex. Sí. Era un simple enllaç. Però ja ho he canvait. T'agrada més així? Obrint una nova pestanaya? Respecte el segon comentari....no sé què dir-te.....dfasdfasdfñjfñj!!!!

    ResponElimina